Amalgamförbud från och med idag…

Gomorra, gomorra kära läsare!

Det är den 1 juni 2009 och idag träder ett förbud i kraft som jag väntat på länge. Inte bara jag förresten…Näää…vi är alltför många som sett genom det där läbbiga tjuv och rackarspelet som pågått med ett tandlagningsmaterial som håller på att ta död på cellerna i våra kroppar.

Vi är också alltför många som nästan ramlat av pinnen, innan vi förstod att spökerierna i vår kroppar kom från munhålan. Listan kan göras hur lång som helst. För oss som fattade galoppen, letade rätt på vettig kunskap, och sen sanerade det där hemska spökrummet från sitt giftiga innehåll, blir applåderna om amalgamförbudet ihärdiga.

Och med det kanske det är möjligt för alla de som släpar sig fram med underliga sjukdomssymtom att våga tänka några steg länge . Än en gång, amalgam innehåller minst 50% kvicksilver och det sitter sådär 10 cm från hjärnan. Och det kan väl ingen missat, jag menar det faktum att det är hjärnan som styr allt i våra kroppar. HJÄRNAN STYR ALLT! Här har vi liksom ”huvudkontoret” som ska sköta ”fabriken” kroppen.

Inte bara det, kvicksilver är svårt för våra kroppar att bryta ned. Det kostar energi och kraft för kroppen att ständigt vara biologiskt stressad av ett gift.

foto:Jimmy Axelsson

Men jag är ett av alla de levande bevis som finns för att det kan vara värt att sanera munnen och kroppen från tungmetaller. Hälsan förbättrades avsevärt, från och med  den dagen jag tog steget till tandläkarstolen och bad om att få ut skiten.

Kanske också en och annan, med den nya lagen, vågar bli en ”rumpnisse”? Våffå,då,då? Våffå gör man på detta viset?

Och törs dra slutsatser om att förbud mot amalgam betyder att man gläntar på locket till en riktigt unken och illaluktande historia, tjaaa.. faktiskt en vedervärdig miljöskandal. Och nya förbudslagar görs väl inte hur som helst, eller?

Men å den berömda andra sidan….så kanske man ska ligga lågt med att man har kvicksilver i munnen. Tänk den dagen våra försäkringsbolag fattar vidden av förgiftningen av befolkningen? Då kanske de höjer premien på försäkringar som Skandia nu gjorde för rökare. Eller så kanske det blir som så, att går man ut med att man har amalgam i munnen, får du ingen försäkring alls. Eller i alla fall så skyhöga premier att du lika gärna kan lägga pengarna på hög under madrassen.

Det gäller att svälja elefanter och sila flugskitar eller vad det nu är man säger?

Deercaten tänker i alla fall att fira att förbudet träder i kraft idag med att göra fingret (ja, jag vet för bövelen att det är ouppfostrat och fult) åt alla dem som med dårars envishet hävdar att amalgam eller andra metaller i munnen inte skulle vara farliga för människan.

*Se upp för dårarna, varnar!*

Deercat

Annonser

Etiketter: , , , ,

Ett svar to “Amalgamförbud från och med idag…”

  1. Sven Says:

    Någon läkare har sagt:”Det finns inga friska människor, bara de som inte är tillräckligt undersökta och utvärderade”. Vad kan det bero på tro? Skönt att ha dig! Gå på i ullstrumporna och fortsätt göra sanningar uppenbara. Varma hälsningar /Sven

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: