En krigande kropp

Armén av baccelusker har trängt sig allt längre in i de mer svårtillgängliga delarna av kroppslandet sedan de vann slaget över näsa och svalg.

Därför är det rena rama krigskådeplatsen i min kropp…

För varje timme som går växer en viss osäkerhet om bacceluskarméns frammarsch kommer att röna framgångar…

Därför att det är svårt att bedöma läget eftersom det ständigt framkommer motstridiga uppgifter från båda parter i kriget.

Men man har noterat att landet Kroppen outtröttligt går till motattacker och försvarar sitt revir.

Exempelvis har man med framgång lyckats ge bacceluskarmén ordentligt motstånd i deras värsta snorattacker genom förbandet ”vita näsdukarna”. Deras förmåga att snabbt samla ihop och oskadliggöra briserande snorattackerna och kaskader av nysningar anses som oslagbar.

General Sömn och Kapten C-Vitamin, har också rapporterat att de tillsammans med, bland andra, armén av Positiva Tankar, är övertygade om att man kommer att driva bacceluskarmén till reträtt!

Även om det nu under dagen varit mycket svettigt på fronten, tror vår krigskorrespondent att det goda ska segra!….Kampviljan anses vara synnerligen god i lägret – Positiva Tankar.

Och man har nu under eftermiddagen samlat styrkorna för överläggningar om nya strategier, allt för att helt avsluta kriget och ta hem segern.

Det finns alltså gott mod i den enade försvarsfronten, trots man lidit vissa nederlag med krigsskador som följd, varav de allvarligaste handlar om en söndersnuten näsa och blodspruckna läppar. Dock har sjukförbandet Idomin gjort en hjälteinsats som utan tvekan ger förnyade krafter till de slutgiltiga bravaderna på slagfältet…

*direkt från slagfältet rapporterar*

© Deercat

p1010015.JPG

Foto:Deercat

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: